Η Εταιρεία

Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ο

Τα καταστήματα CAPTAIN HOOK είναι η μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα πώλησης ειδών αλιείας,  υποβρυχίου και ναυτιλιακών στην ελληνική αγορά.  Το εμπορικό σήμα ´´Captain Hook´´ ανήκει στην εταιρεία΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΑΕ΄΄

Το 1992 ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος Ηλίας Παυλίδης με ομάδα στελεχών της εταιρείας σχεδίασε και υλοποίησε την ανάπτυξη πρότυπων καταστημάτων λιανικής πώλησης με την επωνυμία Captain Hook.

Tο πρώτο πιλοτικό κατάστημα λειτούργησε το 1994 και από τότε λειτουργούν 17 κερδοφόρα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.   

Η εταιρεία ασχολείται με αντιπροσωπείες, εισαγωγές, εμπόριο και κατασκευές ειδών αλιείας, καλύπτοντας τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς με όλο το φάσμα των ειδών για ψάρεμα στην επιφάνεια και στο βυθό. 

Επίσης διαθέτει είδη υποβρυχίου, ναυτιλιακά και camping, ρούχα sportswear, αλλά και διάφορα αξεσουάρ για το ψάρεμα.  

Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Α

Γιατί φτιάξαμε τα καταστήματα Captain Hook

Γιατί σκεφτήκαμε ότι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και το αγαπημένο χόμπυ χιλιάδων ελλήνων, το ψάρεμα έπρεπε να βρουν την ιδανική έκφρασή τους.  Έτσι δημιουργήσαμε ένα κατάστημα ξεχωριστό, μοντέρνο και λειτουργικό.  

Το concept των CAPTAIN HOOK αποτελεί μια σύγχρονη όσο και καινοτόμο ιδέα που φέρνει πιο κοντά τις έννοιες της οικονομίας και της οικολογίας. 

Βασική φιλοσοφία της αλυσίδας είναι ότι το ψάρεμα πάνω απ΄όλα αποτελεί τέχνη. 

Είναι μια πρόκληση γνώσης και δεξιοτήτων, μια μορφή διασκέδασης που προσβλέπει όχι τόσο στην τελική απόδοση, όσο στη διαδικασία προς αυτήν. 

Τα καταστήματα Captain Hook προέκυψαν από την ανάγκη για την ουσιαστική όσο και ριζική βελτίωση ενός χώρου, όπου μέχρι πρότινος ο πελάτης δεν είχε εναλλακτικές λύσεις πέρα από τα παραδοσιακά μεν, παρωχημένα δε καταστήματα. 

Η φιλοσοφία μας είναι η υψηλή ποιότητα και η συνεχής εξυπηρέτηση του πελάτη με πλήρη κάλυψη στις απαιτήσεις της εποχής μας. 

CAPTAIN HOOK - FRANCHISING 

Τα εξειδικευμένα καταστήματα ειδών αλιείας & κατάδυσης Captain Hook είναι η πιο σύγχρονη πρόταση.

Για σας, που το κύρος μετράει και θέλετε μια σίγουρη και επιτυχημένη επένδυση,δη μιουργήστε τώρα κάτι νέο και διαφορετικό, το δικό σας κατάστημα Captain Hook

Εάν ενδιαφέρεστε για την δημιουργία ενός καταστήματος που ξεχωρίζει, εμείς σας προσφέρουμε το στήσιμο  του καταστήματος, τη μελέτη χώρου, τη διακόσμηση, την οργάνωση λειτουργίας, τη γκάμα των καλύτερων επώνυμων προιόντων ειδών αλιείας, το υλικό προώθησης και φυσικά το σήμα και το όνομα "Captain Hook".

Εάν θέλετε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, με άμεσο κέρδος, επενδύοντας μικρό κεφάλαιο, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ : Μύλων 10 - 104 44 ΑΘΗΝΑ

κινητό : 69 46 48 77 48  / 69 92 44 44 33

Υπόψη: Hλίας Παυλίδης / e-mail: ep@captainhook.gr

Υπόψη: Μαίρη Καλακώνα-Παυλίδου / e-mail: mk@captainhook.gr

© Copyright 2012, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Με την υποστήριξη του SigmaSHOP